Személyszállítás autóbusszal

Személyszállítás autóbusszal?  –  Atlasz Busz a legjobb választás!

 

Ifj. Áipli László vagyok, az Atlasz Busz Kft. alapítója.

Az autóbuszozásba “beleszülettem”, az autóbuszozásra születtem és mindmáig ennek élek!

Már gyermekkoromban is ez a szakma vett körül, ebben nőttem fel.

Autóbuszos családi vállalkozásunkban 15 évnyi vezetői tapasztalatot és szakmai gyakorlatot szereztem, és az ott tanultakra alapozva 2009-ben megalapítottam a saját cégemet, az Atlasz Busz Kft.-t.

Egy új, dinamikus, fiatalos cég született akkor!

 

Ennek köszönhetően jelenleg 170 fős alkalmazotti létszámmal, 83 db autóbusszal vagyunk jelen Közép-Magyarország több nagyvárosában.

A nagy területi lefedettség lehetővé teszi, hogy széles körben tudunk kedvező árakat és minőségi szolgáltatást biztosítani megrendelőinknek.

 

Autóbuszaink mindegyike légkondícionált, extrákkal felszerelt túrista autóbusz, amelyek 8 – 79 fő utas szállítására alkalmasak.

Cégünk folyamatosan vásárol fiatal autóbuszokat, így gépjárműparkunk átlagéletkora az országos átalagot felülmúlja.

Buszaink környezetvédelmi besorolása az EURO III. – EURO VI. kategóriákig terjed.

 

Odafigyelünk gépjárműveink tisztaságára és gondoskodunk folyamatos karbantartásukról.

A gépjárműpark részét képezi egy Ford Transit műhelyautó is, amelynek köszönhetően gyorsan elhárítható egy  esetleges kisebb meghibásodás.

 

Megrendelőink számára igény esetén síkoffert és utánfutót tudunk biztosítani, hogy több csomag esetén is kényelmes legyen az utazás!

 

Autóbuszvezetőink tapasztalt, udvarias, szakmailag jól képzett kollégák, amely elengedhetetlen egy utazás sikerességéhez! Ez egyben garancia a minőségi, megbízható és precíz autóbuszos személyszállításhoz!

 

Cégünk fő profilja a gyárak számára történő dolgozói menetrendszerinti személyszállítás autóbusszal és a nemzetközi autóbuszos utaztatás!

 

Ajánlom magunkat!

 

Atlasz Busz – a legjobb választás!